Handlevogn 0

Om KongleBySigrun

KongleBySigrun er et frirom, dannet og drevet av Sigrun Haaland. Jeg får energi av å lage fine ting, og jeg blir glad av å dele. Ull, silke og naturmaterialer, sammen med god passform, spennende teksturer og estetikk er fundamentet i det jeg lager.

Strikkemeditasjon,- dikt og små hverdagsfunderinger følger gjerne med produktene.

Desember 2012 var jeg med på mitt første julemarked med forskjellige produkter. De «Hjertevarmevottene» ble fort populære, og jeg fikk etter hvert mange spørsmål etter oppskrift. I 2015 hadde jeg «Haugesunds minste julemarked» hjemme hos meg selv, og solgte for første gang strikkepakker med garn og oppskrifter. Det er veldig hyggelig at så mange har lyst til å strikke konglevotter, og jeg ser at klipp, lim og kopieringsteknikken min har sine begrensninger. . . Derfor,- velkommen til den nye nettsiden min. Her kan dere laste ned oppskriftene selv.

«Konglevott-prosjektet»
I år har jeg laget meg et prosjekt som heter Konglevotter. De kommende månedene vil jeg legge ut nye oppskrifter på denne siden. Alle oppskriftene er laget ut fra samme mal som Hjertevottene og skal toves. Hver vott representerer en strikketeknikk og for de av dere som er nye strikkere, legger jeg ut videoer med råd og tips. Formingslæreren i meg klapper i hendene, jeg gleder meg til å lose dere gjennom tommelåpninger, kjedesting, kast og fletter. Håpet mitt er at stadig flere får lyst til å boltre seg med garn, pinner og tekstiler, og etter hvert kanskje lage sine egne varianter på votter, luer, sokker og gensere.

Det er ikke vanskelig å strikke hvis du har lyst!!!

Kongleoppskrifter er kun for privat bruk, og produkter lagd etter konglemønster skal ikke selges i butikk, nettbutikk el.