Handlevogn 0

News

Sigruns strikkeskole: Kjedestinghjerte

Mange har spurt hvordan jeg syr hjerte på Hjertevotten. Nå har jeg laget en instruksjonsvideo som viser hvordan jeg gjør det. Håper den kan være til god hjelp. Videoen finner du hvis du trykker på menyen Sigruns strikkeskole. Lykke til :) !

Read more →


Sigruns strikkeskole

Nå er det hjelp og få! Hvis du syns det ser vanskelig ut å strikke Gråsteinsvotten og Perlemorvotten, har jeg nå lagt ut en video som viser teknikken trinn for trinn. Jeg har brukt Hullbragdmønsteret som utgangspunkt for disse vottene. Det er en enkel og morsom teknikk å strikke, som gir et spennende uttrykk med lange masker som legger seg oppå strikket og skaper et rutenett.  

Read more →


Velkommen

Velkommen til den nye nettsiden min KongleBySigrun. Nå kan du få kjøpt og lastet ned konglevottoppskrifter. Nye oppskrifter kommer dryppende etter hvert og det samme gjelder videoer med råd og tips om de ulike teknikkene jeg bruker på vottene. Tusen takk for at du tok turen innom.   

Read more →


Gråsteinsvotten

Når jeg strikker flyter tankene av sted: fargene og teksturen i Gråsteinsvotten minner meg om hav, glattskurte berg, gul mose og fiskegarn.  

Read more →


Hjertevotten

Hjertevotten sammen med flettevotten og perlemorvotten i morgenlys. Hjertevotten er opphavet til konglevottprosjektet mitt!

Read more →